Építőanyag kereskedés és fürdőszoba/csempe szalon
Alapítva 1991-ben
Telefon:
(22) 300-034
H-P: 8-17:00, SZ: 8-12
Szfvár, Budai út 408.
Szaniterek, kádak, hidromasszázs

RAVAK

A cseh RAVAK Rt-t 1991-ben alapította a Vařeka és Kreysa család, akik jelenleg is irányítói a vállalatnak. 

A RAVAK zuhanytálcák és zuhanykabinok gyártásával kezdte működését, és az elmúlt 20 év alatt a legnagyobb fürdőszobai termékek gyártója lett Közép- és Kelet-Európában.
1996-ban elkezdődött a RAVAK külföldi terjeszkedése és jelenleg a termelés körülbelül 70 százalékát a világon több mint 50 országba exportálja.
2001-ben kezdődött a RAVAK együttműködése az egyik, a világban akkreditált designközponttal, a stúdió Design Storz-cal. Ők működtek közre a BMW, Audi, Porsche autók image terveinél, vagy akár a Nike és Adidas design termékeinél. Azonban a RAVAK saját tervezők munkáiból is inspirálódik. Ezek közül az egyik a nemzetközileg is elismert tehetség, Kryštof Nosál, akivel a RAVAK hosszú idő óta együttműködik.
A minőség és a design a RAVAK számára természetes fogalmak. De ami minket ténylegesen megkülönböztet a konkurenciától, az a felhasználók igényei szerint kialakított termékek – olyan termékek, amelyek kényelmesek, praktikusak, százszázalékosan megbízhatóak és szépek is egyben. A vásárlókkal való együttműködésünk, odafigyelésünk eredménye a RAVAK koncepciók kialakítása, amelyekben a kádat megfelelően összehangolt mosdóval, bútorral és kiegészítőkkel látjuk el. A RAVAK több bejegyzett gyártási folyamat és egyedi technológiai megoldás kifejlesztője.

Vissza
ZUHANYKABINOK ÉS -TÁLCÁK
RAVAK